Aurelio, ontwikkelaar met hart voor de stad.

Zelf geworteld in de Jordaan, verwerft Aurelio vastgoed in Amsterdam en ontwikkelt deze tot comfortabele woningen en bedrijfsruimten met behoud van het unieke eigen karakter.

De mensen van Aurelio zijn verbonden door hun passie voor de stad Amsterdam. Een stad die sinds enkele jaren een omvangrijke transformatie doormaakt. Gedreven door de flinke stroom van nieuwe bewoners die jaarlijks naar de stad trekken, staat Amsterdam  voor een forse uitdaging om te zorgen voor de nodige uitbreiding en herinrichting. Wij willen mede vormgeven aan het succes van deze transformatie.

Mooie gebouwen (her) ontwikkelen en deze de juiste woon-werk functie meegeven. En daarbij toekomstige gebruikers ultiem gelukkig maken met hun nieuwe woon en/of werkplek. Dat drijft ons.

In alles wat wij doen geloven wij in de realisatie van een gezonde mix van wonen, leren en werken. Dat maakt een buurt levend en economisch sterk. Eenvoudig is dat niet. Vastgoed laat zich niet over één kam scheren. Locatie, bestemming en inrichting maken het verschil.

Sinds 2007 hebben we eigen vastgoed projecten verworven, ontwikkeld en (deels) verkocht. In die jaren is bevestigd dat onze visie op locatie en bestemming de juiste is gebleken.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OP DE AURELIO. WEBSITE